AdvokatWatch

Partnere bag Iuno stifter selskab til nyt produkt: En måde at være rigtig innovativ på

Nyoprettet virksomhed kan konkurrere på almindelige markedsvilkår og er fri for den stramme regulering i advokatbranchen, siger Anders Etgen Reitz, partner og bestyrelsesformand i advokatfirmaet Iuno, til AdvokatWatch. Hans drømmescenarie er, at man kan drive et advokatfirma som en helt almindelig virksomhed.

Anders Etgen Reitz (forrest) og Aage Krogh grundlagde sammen med en tredje partner advokatfirmaet Iuno i 2011. | Foto: Iuno/PR

Partnerne bag advokatfirmaet Iuno har lanceret platformen Works, som er et digitalt, abonnementsbaseret juridisk værktøj med rådgivning inden for HR, som er et af advokatkontorets specialeområder. Her kan man blandt andet få adgang til kontraktskabeloner. Striks – og utidssvarende – regulering har dog fået advokatfirmaets ejere til at stifte et selvstændigt selskab til det nye forretningsben.

"Vi kan se, at der er et behov for standardiserede løsninger, men fordi vi er i en branche, som i virkeligheden lægger mange bånd på sig selv, skal man lave almindelige selskaber, hvis man vil være rigtig innovativ," siger Anders Etgen Reitz, partner og bestyrelsesformand i Iuno.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier