AdvokatWatch

Iuno skal være et fuldt integreret nordisk advokatfirma

Efter en fordobling af antallet af medarbejdere og åbning af kontorer i Stockholm og Oslo i 2019 skal advokatfirmaet Iuno nu finde sine ben i de nye territorier. Det handler om at opbygge kontorerne, så de ikke bliver satellitstationer, men det kræver fortsat tilgang af friske og "tungere" kræfter, fortæller partner til AdvokatWatch.

Anders Etgen Reitz, der blandt andet har været ansat hos Bech-Bruun, var med til at stifte advokatfirmaet Iuno i 2011. | Foto: Iuno/PR

I løbet af det seneste år er advokatfirmaet Iuno vokset til det dobbelte, og inden for de seneste par måneder har advokathuset, der blev grundlagt i 2011, åbnet kontorer i Sverige og Norge.

Udvidelsen er i tråd med firmaets strategi om at møde kundernes behov for en samlet og ensartet løsning i det nordiske marked. Nu gælder det om at få bemandingen på de nye afdelinger på omgangshøjde med kontoret i København, fortæller Anders Etgen Reitz, partner og bestyrelsesformand, i et interview med AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Jagt på insolvensadvokater når nye højder

Flere virksomheder går konkurs, og antallet af jobannoncer rettet mod advokater med speciale i insolvens og rekonstruktion har de seneste måneder været på rekordhøjt niveau.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier