AdvokatWatch

Dansk advokatfirma vokser: Åbner nyt kontor i Norge

Den danske advokatvirksomhed Iuno åbner nu sit tredje kontor, der denne gang bliver i Norge. Firmaet har siden opstarten i 2011 haft planer om at dække hele Skandinavien og har oplevet en stigende efterspørgsel fra kunder i Norge, oplyser firmaet.

Advokatfirmaet Iuno åbner kontor i Oslo, Norge. | Foto: Visitoslo/F.W. Foto

Det er knap to måneder siden, at det danske advokatfirma Iuno kunne annoncere, at firmaet åbner et nyt kontor i Stockholm. Nu er Iuno imidlertid klar med endnu et nyt kontor, denne gang i Oslo, Norge. Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

"Kontoret i Oslo er prikken over i'et på et travlt og spændende år og samtidig begyndelsen på et nyt. Vi har fra begyndelsen haft en strategi om at dække hele Skandinavien og efter åbningen af Stockholm-kontoret, har vi oplevet en stigende efterspørgsel fra kunderne om også at kunne hjælpe dem i Norge. Derfor gav det rigtig god mening at åbne kontor i Oslo allerede nu, kort tid efter åbningen af Stockholm-kontoret," udtaler Anders Etgen Reitz, partner og bestyrelsesformand i Iuno, i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier