AdvokatWatch

Sultne Dahl har gang i en massiv transformationsrejse

Advokater er ikke nødvendigvis gode ledere, lyder det fra advokathuset, der derfor har oprustet på netop ledelse, så advokaterne kan bruge mere tid hos deres kunder. Det har krævet mod og selverkendelse at gøre op med traditioner, siger Dahl-direktør i et strategiinterview med AdvokatWatch.

"Meget bliver digitaliseret, og vinderne bliver de advokatfirmaer, som har de ressourcemæssige og finansielle muskler i form af systemer med robotisering og kunstig intelligens," siger Anders Madsen Pedersen, kommerciel direktør hos Dahl Advokatfirma.

En modig ejerkreds og en velvoksen portion selverkendelse var det, der skulle til for at sætte gang i et omfattende strategiskifte hos Dahl Advokatfirma, da man i 2016 tog de første skridt til at sadle hesten helt om.

Først tog man et opgør med branchens fasttømrede tradition om, at ledelsen består af advokater og partnerne selv for i stedet at etablere en professionel ledelse med mere kommerciel og forretningsudviklende og mindre faglig tænkning. Nogen vil kalde det en professionalisering.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier