AdvokatWatch

Bird & Bird går efter at blive en halv gang større end nu

Efter en lukning af Aarhus-kontoret sidste år står den igen på vækst hos advokatfirmaet Bird & Bird i Danmark, der også åbner for at fusionere. Strategien er full service og ikke kun it- og techområderne, som mange stadig forbinder firmaet med, siger managing partner Casper Moltke-Leth i et interview med AdvokatWatch.

"Vi skal gerne op på 80-100 medarbejdere inden for et par år mod i dag 65 medarbejdere," siger Bird & Birds managing partner og dansk landechef Casper Moltke-Leth. | Foto: Bird & Bird

Der skal mere kul på kedlerne hos advokatfirmaet Bird & Bird, som har sat en målsætning om at øge antallet af medarbejdere – advokater, administrativt personale, sekretærer mv. – med 50 pct. de næste to år. Først og fremmest skal det ske ved at styrke og udbygge specialerne og tilbuddene til de kunder, som advokatfirmaet primært henvender sig til i dag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier