AdvokatWatch

Bird & Bird går efter at blive en halv gang større end nu

Efter en lukning af Aarhus-kontoret sidste år står den igen på vækst hos advokatfirmaet Bird & Bird i Danmark, der også åbner for at fusionere. Strategien er full service og ikke kun it- og techområderne, som mange stadig forbinder firmaet med, siger managing partner Casper Moltke-Leth i et interview med AdvokatWatch.

"Vi skal gerne op på 80-100 medarbejdere inden for et par år mod i dag 65 medarbejdere," siger Bird & Birds managing partner og dansk landechef Casper Moltke-Leth. | Foto: Bird & Bird

Der skal mere kul på kedlerne hos advokatfirmaet Bird & Bird, som har sat en målsætning om at øge antallet af medarbejdere – advokater, administrativt personale, sekretærer mv. – med 50 pct. de næste to år. Først og fremmest skal det ske ved at styrke og udbygge specialerne og tilbuddene til de kunder, som advokatfirmaet primært henvender sig til i dag.

Det indebærer en markant udvikling fra et kontor som ved fusionen med Bird & Bird i 2013 havde specialer inden for juridiske discipliner i tech, it og udbudsret til at være et full service-kontor for virksomheder i de sektorer, som Bird & Bird arbejder i. Ét af grebene vil være en fortsat styrkelse af integrationen mellem de nordiske Bird & Bird-kontorer i Danmark, Sverige og Finland.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier