AdvokatWatch

Lund Elmer Sandager-topchef: "Vi skal huske på, hvem vi er"

Hos Lund Elmer Sandager har man udviklet den såkaldte Toblerone-strategi, som skal hjælpe advokatfirmaet med at definere, hvordan man som en spiller i det øvre mellemsegment differentierer sig og agerer strategisk i et marked med nogle få meget store advokatkontorer. Managing partner røber over for AdvokatWatch hovedtal for 2018.

Carsten Brink, managing partner i advokatfirmaet Lund Elmer Sandager.

Med 40 jurister og omtrent 100 medarbejdere hører advokatfirmaet Lund Elmer Sandager ikke til blandt gruppen af de største danske advokatkontorer, men umiddelbart derunder – i det øvre mellemsegment. Det giver et behov for at definere sin egen eksistensberettigelse og have en stærk bevidsthed om, hvordan man egentlig adskiller sig fra de største.

"Øvelsen for os i det daglige er, at vi skal huske på, hvem vi er – at vi ikke skal være en light-udgave af de store. Det skal vi undgå. Vi betjener primært mindre og mellemstore virksomheder, mennesker der ønsker god rådgivning og service, klare svar, en pragmatisk tilgang til tingene," siger managing partner Carsten Brink i et interview med AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier