AdvokatWatch

Gorrissen Federspiel uddeler gratis iværksætterrådgivning

I et nyt innovationsprogram har Gorrissen Federspiel nu fundet de fire virksomheder, der får stillet gratis juridisk rådgivning til rådighed af advokatfirmaet. Samlet bliver der givet rådgivning for 375.000 kr.

Partner hos Gorrissen Federspiel Lasse Søndergaard Christensen har stået i spidsen for virksomhedens innovationsprogram Sunburst | Foto: Gorrissen Federspiel PR

En håndsrækning i form af gratis juridisk rådgivning er nu blevet en realitet for fire danske iværksættervirksomheder. Alle er de blevet udpeget som vindere af Gorrissen Federspiel i det nye innovationsprogram Sunburst.

"Det er en fornøjelse for os at få lov til at se nærmere på deres forretningsideer og hjælpe dem videre på vej med juridisk rådgivning,” udtaler Lasse Søndergaard Christensen, partner i Gorrissen Federspiel, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier