AdvokatWatch

Plesner samarbejder med legaltech-virksomhed om hvidvaskcompliance

LEGALTECH: Advokatfirmaet Plesner har indgået et samarbejde med legaltech-firmaet Risma, som hjælper med digital compliance i forbindelse med bestikkelse, korruption og hvidvask.

Foto: PR

Den teknologiske udvikling buldrer derud af i flere brancher, og det juridiske marked er ingen undtagelse. En række fremtrædende legaltech-startups, advokathuse og store virksomheder var onsdag mødt frem til årets legaltech-konference, som blev afholdt i København, for at diskutere fremtiden for digitale juridiske løsninger.

Blandt de mange oplægsholdere var advokatpartnerselskabet Plesner, som fremlagde sin legaltech-strategi på complianceområdet. Partner i afdelingen for Corporate og Compliance, Henriette Stakemann, fortalte bl.a., at firmaet har indgået et samarbejde med legaltech-virksomheden Risma, der, som navnet indikerer, arbejder med risk management.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier