AdvokatWatch

Danske Advokater vil lappe på branchens omdømme

Forbedring af advokaters omdømme står øverst på agendaen hos Danske Advokater i 2019. Det er nyt, at der er kommet så voldsom og kritisk fokus på advokaters rolle, lyder det fra brancheforeningen, der nu vil arbejde for at få de gode historier kommer frem.

Direktør for Danske Advokater Paul Mollerup. | Foto: Danske Advokater

Der skal rettes op på advokatbranchens omdømme efter den seneste tids fokus og pressehistorier om advokaters rolle og virke. Det mener brancheforeningen Danske Advokater, der derfor har sat forbedring af advokaternes omdømme som topprioritet i en ny handlingsplan for 2019.

"Hver gang der er pressehistorier om grådighed, tag-selv-borde, kreativ skatterådgivning og inhabilitet, så lider hele branchens omdømme og afføder et politisk ønske om øget regulering og tilsyn, der også kommer til at ramme alle de, der gør et godt og sobert stykke samfundsnyttigt arbejde hver dag," lyder det blandt andet i handlingsplanen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier