Andersen Partners udvider Kina-afdeling

Andersen Partners henter advokat hos Bech-Bruun for at styrke særlig afdeling for kinesiske forhold.
Henrik Bornebusch og Xue Xue (billedet) får nu selskab af endnu en advokat, Rachel Cao, i Andersen Partners specialteam for kinesiske forhold. | Foto: Andersen Partners
Henrik Bornebusch og Xue Xue (billedet) får nu selskab af endnu en advokat, Rachel Cao, i Andersen Partners specialteam for kinesiske forhold. | Foto: Andersen Partners

Advokatfirmaet Andersen Partners udvider sin særlige afdeling med fokus på kinesiske forhold med endnu en advokat.

Det skriver fyens.dk.

Den kinesiske advokat Rachel Cao tilslutter sig Andersen-holdet, der ifølge fyens.dk bliver den største Kina-afdeling i danske og internationale advokatfirmaer i Danmark.

Rachel Cao kommer fra et job som leder af Bech-Bruuns kinesiske afdeling i København. Hun rådgiver virksomheder om etablering i Kina, og hun har stor erfaring med at rådgive kinesiske investorer, der ønsker at investere i Danmark eller andre europæiske lande. Desuden arbejder hun med fusioner, opkøb, rekonstruktion af virksomheder og investeringer.

Kulturelle forskelle

Andersen Partners, der har over 100 medarbejdere i Kolding, Odense, København og Hamburg, etablerede i januar sin særlige Chinese Desk, der ledes af advokat Henrik Bornebusch, som ved den lejlighed tiltrådte som ny partner i firmaet. Også den kinesiske advokat Xue Xue og advokatfuldmægtig Lonnie Petersen blev en del af Andersen Partners.

”En af de helt afgørende forudsætninger for succes i Kina er en grundlæggende forståelse for den store kulturelle forskel, der er mellem Europa og Kina og den måde, man driver forretning på. Det er ofte det, der går galt, når europæiske og kinesiske virksomheder og investorer laver forretning,” sagde Henrik Bornebusch i januar.

Andersen Partners opruster med kinesisk specialteam 

Digitalt inkassofirma vil opruste med advokat 

DLA Piper ser forretning i odenseansk festival 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også