DLA Piper ser forretning i odenseansk festival

Advokatfirmaet DLA Piper ser forretningsmuligheder i den fynske begivenhed H. C. Andersen Festivals. Derfor har firmaet nu meldt sig på banen som sponsor af festivalen.
H.C. Andersens har lagt navn til den odenseanske kulturfestival, som DLA Piper har valgt at sponsorere. Her ses digterens hus. | Foto: /Ritzau/Scanpix/Carsten Andreasen
H.C. Andersens har lagt navn til den odenseanske kulturfestival, som DLA Piper har valgt at sponsorere. Her ses digterens hus. | Foto: /Ritzau/Scanpix/Carsten Andreasen

Når Odense i midten af august lægger by til H. C. Andersen Festivals, bliver det med et advokatfirma på sidelinjen. For DLA Piper har nemlig valgt at blive sponsor for den fynske festival.

Det skriver Ugeavisen Odense.

En del af sponsoratet handler om at hjælpe festivalen med juridiske udfordringer, forklarer partner i DLA Piper Michael Vinther til avisen.

Men kulturfestivalen giver også advookatfirmaet nogle forretningsmæssige muligheder, påpeger han.

H. C. Andersen Festivals giver os muligheder for at mødes med fynsk erhvervsliv og vores relationer her under uformelle rammer, hvilket har stor værdi for os," siger Michael Vinther.

Som sponsor får DLA Piper - udover at deltage i H. C. Andersen Festivals med både medarbejdere og kunder - også en række ektra tilbud blandt andet forskellige lukkede arrangementer i løbet af året samt VIP-arrangementer under selve festivalen.

Delacour bliver en del af DLA Piper

DLA-chef: Første opgave er at skabe en fælles kultur 

240.000 meldte sig til DLA Pipers licenssøgsmål 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Troels Tuxen, partner hos Bech-Bruun, har som kurator allieret sig med kapitalfond i sagen, hvor Christian Stadil, hans far og en tidligere direktør i familiens konkursramte rederi er blevet sagsøgt. | Foto: Pr / Bech-bruun

Ugens bedste historier på AdvokatWatch