AdvokatWatch

EY efter chef-exit: Law vil stadig være et vigtigt område for os

EY's juridiske afdeling mister en nøglefigur, når afdelingens chef skifter til konkurrenterne fra PwC for at opbygge en ny juridisk afdeling der. Men det ændrer ikke EY's strategi på det juridiske område, forsikrer chef for skatteafdelingen, Ole Bendixen. Advokaterne skal forsvare sig med klassiske dyder, lyder det fra Gorrissen-formand. 

Skattechef i EY, Ole Bendixen, er på jagt efter en ny chef til EY's juridiske afdeling. | Foto: Anne Bæk/Scanpix

Revisionsgiganten EY mister sin juridiske chef, Henrik Kany, som siden 2011 har stået for at opbygge EY's juridiske afdeling til dens nuværende størrelse på 19 jurister. Det må - alt andet lige - efterlade afdelingen i lidt af et ledelsesvakum, men Ole Bendixen, chef for EY's skatteafdeling, hvor det juridiske ben hører under, afviser, at Kanys exit ændrer noget.

"Det ændrer ikke vores strategi inden for law. Det vil stadig være et vigtigt område for os, og det vil også fortsat være et vækstområde. Vi har et stærkt team, og vi har også ambitioner for området," siger Ole Bendixen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier