AdvokatWatch

KPMG's topchef stopper: "Min mission er complete"

Efter at have genopbygget KPMG stopper topchef Thomas Hofman-Bang næste år. "Tiden er inde til at give stafetten videre," siger han til AdvokatWatch.

"Jeg har gjort det, jeg signede op for. Det er jeg utrolig stolt af," siger Thomas Hofman-Bang, der næste år stopper som topchef i KPMG. | Foto: Ritzau Scanpix/Sebastian Buur Gunvald

Revisions- og konsulentfirmaet KPMG's danske topchef, Thomas Hofman-Bang, forlader posten næste år. Efter et genopbygningsforløb, der har været "virkelig, virkelig sjovt og virkelig, virkelig hårdt" er det tid til et tronskifte, mener Hofman-Bang.

"Vi har femårige perioder for seniorpartnere, og min term udløber i 2019. Og derfor har jeg i god tid sagt, at jeg synes, min mission er complete, og derfor skal vi i god ro og orden finde den næste," siger Thomas Hofman-Bang til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier