AdvokatWatch

Ny topchef i EY vil sætte turbo på væksten

Fusionen af KPMG og EY har kostet kunder og omsætning. EY's nye topchef vil have vækst på alle områder.

Torben Bender, ny topchef i EY, vil sætte mere fart i virksomheden. | Foto: LinkedIn

Den nye adm. direktør i revisions- og konsulentvirksomheden EY, Torben Bender, vil satse hårdt på at skabe ny vækst, efter at sammenlægningen med det gamle KPMG har kostet kunder og salg.

Det skriver Berlingske Business.

Umiddelbart efter fusionen med KPMG i 2014 dykkede EY's omsætning. Selvom den er begyndt at vokse igen, ligger den stadig lavere end den omsætning, EY og KPMG tilsammen havde før fusionen.

"Det har været acceptabelt, men det har ikke været godt nok. Det vil vi gerne lave om på," siger Torben Bender.

"Vi kommer til at sætte yderligere blus på vores vækstplaner, og vi vil også gerne investere. Måden, man gør det på i vores type virksomhed, er at tiltrække de rette partnere eller grupper af partnere," siger han til Business.

Satser på det juridiske

EY er det eneste af de store revisions- og konsulenthuse i Danmark, der har satset helhjertet på juridiske ydelser. I januar oplyste lederen af EY's juridiske afdeling, Henrik Kany, at afdelingen var vokset fra tre til 17 personer på seks år, og at der var planer om yderligere ansættelser.

"Vi leder efter flere hoveder for at få vores afdeling til at vokse. Hvor meget, vi skal vokse, er svært at sige. Vi er vokset i et fornuftigt tempo, hvor det ikke er gået for stærkt, og hvor vi alle sammen har noget at lave. Men ambitionen er ikke, at vi skal stoppe med at være 17 eller 19 mand," sagde Henrik Kany.

De overordnede vækstambitioner for EY gælder ifølge Torben Bender alle forretningsområder, men han nævner skat og digitale ydelser som to af de områder, hvor der er særligt store vækstforventninger.

Sidste år oprustede EY i Danmark på både corporate finance- og på strategiområdet.

EY opruster i kampen mod advokatfirmaer 

EY skal have ny topchef  

Mulig opsplitning af revisionskæmper varsler angreb på advokater i Storbritannien 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier