AdvokatWatch

Advokater griber i egen barm: Der skal tænkes i nye ideer

Advokatfirmaer har ikke udviklet forretningen så aggressivt som andre rådgivere og skal udtænke nye forretningsideer, lyder det fra branchefolk.

Væksten har været svagere for advokater end andre rådgivere, og det bør få ledelserne til at overveje, om rådgivningen er for snæver, mener managing partner Finn Schwarz, Horten. | Foto: Horten

Advokatfirmaerne skal bruge kræfter på at udvikle nye forretningsideer og passe på ikke at lade sig lulle i søvn af god indtjening og tilfredse kunder. Sådan lyder opfordringen fra flere erfarne branchefolk efter en årrække, hvor advokatbranchen har fået baghjul af andre typer rådgivere.

En ny analyse fra revisorernes brancheforening, FSR Danske Revisorer, viser, at advokatbranchen siden 2010 er vokset langsommere end både virksomhedskonsulenter, revisorer, arkitekter og rådgivende ingeniører. Og er en udvikling, som bør få advokatfirmaerne til at overveje, om de er gode nok til at gribe og udvikle nye forretningsmuligheder, mener Finn Schwarz, managing partner i advokatfirmaet Horten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Telefonerne er blevet stille hos boligadvokater

Der bliver solgt færre boliger, og det kan mærkes i advokatkontorerne. ”Heldigvis har jeg ikke et dyrt, forkromet kontor på Kongens Nytorv,” siger Mette Krog med egen forretning i den sjællandske by Borup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier