AdvokatWatch

Virksomheder kræver opmærksomhed fra advokater: Tal mere med os!

Advokatfirmaer skal blive mere effektive, interessere sig mere for kunderne og give ren besked om, hvad de koster, viser en undersøgelse med tilbagemeldinger fra 240 store, danske virksomheder.

"Virksomhederne ønsker en meget højere grad af interaktion med advokatfirmaet. Man vil ses oftere og have en løbende dialog, også mellem opgaverne," siger Martin Salomon, chef for Legal Research i analysehuset Kantar Sifo Prospera.

Danske advokatfirmaer bør stramme sig an for at hjælpe virksomhedskunder hurtigere fra A til B og være klare i spyttet om prisen. Og så må de gerne tjekke ind hos kunderne, også når der ikke er en konkret opgave.

Det er ifølge analysehuset Kantar Sifo Prospera meldingen fra en lang række af landets store virksomheder. Kantar Sifo Prospera har siden 2014 gennemført en årlig survey om danske virksomheders relation til advokatfirmaerne, og Martin Salomon, chef for Legal Research, gennemgår her de tre punkter, hvor virksomhederne især efterlyser forbedringer:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier