AdvokatWatch

Bech-Bruun ser nye muligheder for outsourcing efter persondata-succes

Stigende compliance-krav til virksomheder og offentlige organisationer kan sende flere opgaver i hænderne på advokater, mener Bech-Bruun, der blandt andet ser muligheder på hvidvask-området.

”Vi tror det indeholder gode erfaringer for os i forhold til at organisationer måske kan finde på at outsource andre compliance-områder," siger partner Thomas Munk Rasmussen om Bech-Bruuns arbejde med outsourcing på persondataområdet | Foto: Bech-Bruun

Gode resultater med et outsourcing-koncept på persondata-området får nu advokatfirmaet Bech-Bruun til at se på muligheden for at tage sig af andre opgaver for private og offentlige organisationer, f.eks. hvidvask-tjek.

”Der er en del andre discipliner, man også sagtens kan outsource med samme fordel (som på persondataområdet, red.) og endda spare penge, når man er klient, og jeg synes, det både for Bech-Bruun og branchen generelt er et spændende område at kigge på,” siger partner Thomas Munk Rasmussen, Bech-Brun.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fortsat godt gang i ejendomsmarkedet

Ejendomsadvokater kan glæde sig over, at volumen for professionelle ejendomshandler i årets første seks måneder ifølge nye tal næsten er på niveau med samme periode i 2021, der slog alle rekorder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier