AdvokatWatch

Plesner er virksomhedernes darling

Plesner er samlet topscorer i en undersøgelse af virksomheders opfattelse af landets største advokatfirmaer. Kromann Reumert er bedst på juridisk kompetence.

Advokatfirmaet Plesner tager førstepladsen i en undersøgelse af danske virksomheders vurdering af landets største advokatkontorer. I undersøgelsen fra analysehuset Kantar Sifo Prospera er ni store advokatkontorer blevet vurderet på en stribe parametre, blandt andet niveauet af specialistviden, forståelse for forretningen, den personlige kemi og tilgængelighed. Plesner opnår samlet set flest points, mens Kromann Reumert er bedst i kategorien ’Best Legal Competence’.

”Vi er rigtig glade for det. Vi arbejder aktivt med analysen hvert år og ser, hvor vi kan gøre det bedre. Vi kan se, at vi år efter år er blevet bedre, og nu vurderer de største og mest professionelle virksomheder os til at være bedst i Danmark. Det er vi meget taknemmelige og ydmyge over,” siger Tom Kári Kristjánsson, managing partner i Plesner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier