AdvokatWatch

Plesner er virksomhedernes darling

Plesner er samlet topscorer i en undersøgelse af virksomheders opfattelse af landets største advokatfirmaer. Kromann Reumert er bedst på juridisk kompetence.

Advokatfirmaet Plesner tager førstepladsen i en undersøgelse af danske virksomheders vurdering af landets største advokatkontorer. I undersøgelsen fra analysehuset Kantar Sifo Prospera er ni store advokatkontorer blevet vurderet på en stribe parametre, blandt andet niveauet af specialistviden, forståelse for forretningen, den personlige kemi og tilgængelighed. Plesner opnår samlet set flest points, mens Kromann Reumert er bedst i kategorien ’Best Legal Competence’.

”Vi er rigtig glade for det. Vi arbejder aktivt med analysen hvert år og ser, hvor vi kan gøre det bedre. Vi kan se, at vi år efter år er blevet bedre, og nu vurderer de største og mest professionelle virksomheder os til at være bedst i Danmark. Det er vi meget taknemmelige og ydmyge over,” siger Tom Kári Kristjánsson, managing partner i Plesner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier