AdvokatWatch

Blockchain bliver vigtig vækstdriver hos Kammeradvokaten

For halvandet år siden eksisterede fintech som forretningsområde ikke hos Kammeradvokaten. I dag er det et område i vækst og leder af teamet, advokat Tanja Lind Melskens, forventer at opruste yderligere i år.  

Foto: PR

Kammeradvokaten er nu begyndt at høste de første frugter af et særligt digitalt sats med fokus på fintech, som virksomheden kastede sig over for halvandet år siden. I starten af marts kunne statens advokat annoncere, at virksomheden havde været med på sidelinjen, da Blockshipping lancerede den første danske kryptovaluta.

”Blockchain bliver en af vores store vækstdrivere. Vores rådgivning om kryptovaluta er ret interessant, men der er flere områder, hvor blockchain kan anvendes af vores kunder, og som vi allerede rådgiver om,” siger advokat hos Kammeradvokaten, Tanja Lind Melskens, der er leder af fintech-teamet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier