AdvokatWatch

Danske advokater fremhæves for fintech-evner

Flere danske advokater fremhæves som nogle af verdens bedste inden for teknologi i finanssektoren.

Flere danske advokater, bl.a. Rasmus Mandøe Jensen fra Plesner, fremhæves af Who's Who Legal som blandt de førende inden for fintech-området | Foto: Plesner

Martin von Haller Grønbæk fra Bird & Bird, Rasmus Mandøe Jensen fra Plesner og Jacob Høeg Madsen fra Kromann Reumert bliver alle rost for deres evner inden for det voksende fintech-marked.

Det sker i en ny opgørelse fra den juridiske guide-organisation Who’s Who Legal, der har samlet input fra advokater verden over.

”Bird & Bird er en prominent spiller på teknologiområdet og har opbygget en ledende fintech-afdeling,” hedder det i Who’s Who Legals første udgave af anbefalinger inden for fintech-området.

Mobilbetalinger og crowdfunding

Fintech gælder teknologisk udvikling inden for det finansielle område, bl.a. mobilbetaling, digitale valutaer, crowdfunding og nye låneplatforme.

“Martin von Haller Grønbæk har et sublimt omdømme i markedet,” hedder det i omtalen af Bird & Bird-advokaten, mens Rasmus Mandøe Jensen fra Plesner betegnes som “en af de ledende navne i det danske marked hvad angår fintech”.

”Kilder beskriver ham som ”meget god til at reagere, grundig og indsigtsfuld,” hedder det om Rasmus Mandøe Jensen.

Jacob Høeg Madsen fra Kromann Reumert er ifølge Who’s Who Legal “bredt anerkendt for sin erfaring inden for rådgivning af større klienter i den finansielle sektor på fintech mandater”.

Britiske advokater kræver opgør med mande-domineret networking 

EU-jurist i UM: ”Man skal lære at tage den politiske hat på”

Hortens tilbagebetaling af millioner overrasker i advokatbranchen 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

I denne uge fik landets advokater en ny guide til hvidvaskregler og flere opgaver på bordet på baggrund af Ruslands invasion i Ukraine. Branchens topchefer meldte derudover ud, at fleksibilitet er et konkurrenceparameter, men fasttidskontrakter lader vente på sig.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier