AdvokatWatch

Kommercielle ledelseskræfter skal drive væksten frem hos Dahl

Advokatfirmaet Dahl har det seneste år haft en direktion bestående af to direktører og en managing partner. Det giver en helt anden ledelseskraft til at nå firmaets vækstmål, mener managing partner Henning von Lillienskjold. 

Managing partner i Dahl Advokatfirma erkender, at det har været en tilvænningsproces blandt firmaets advokater at etablere en direktion med kommercielle kompetencer. | Foto: PR

Er der overhovedet brug for andre end partnerne selv til at drive et advokatfirma frem? Nej, mener nogle, men den holdning deler partnerne i Dahl Advokatfirma ikke.

I hvert fald er de 32 partnere blevet enige om at hyre to kommercielle profiler og sætte dem sammen med firmaets managing partner i en direktion. Christoffer Belmann Mirasola har været advokatfirmaets driftsdirektør de seneste tre et halvt år, og sidste år blev Anders Madsen Pedersen ansat som kommerciel direktør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier