AdvokatWatch

Minister sender AdvokatWatch i luften

Advokatbranchen har fået et nyt branchemedie. Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) sendte tirsdag eftermiddag AdvokatWatch online for første gang.

Foto: Niels Hougaard

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) trykkede tirsdag eftermiddag på den virtuelle release-knap og lukkede dermed AdvokatWatch ud af startboksen.

Fremover vil redaktionen dagligt opdatere læserne med nyheder om advokatbranchen og de juridiske afdelinger i de danske virksomheder på advokatwatch.dk.

Justitsministeren fremhævede, at han ser frem til at læse AdvokatWatch, der med en kritisk og konstruktiv tilgang ”kigger branchen efter i sømmene og gør os alle sammen klogere”.

”Med jeres nye medie begynder et nyt kapitel for, hvordan retsområdet fremover bliver dækket i Danmark. Som justitsminister glæder det mig, at vi i Danmark nu får et nichemedie udelukkende med fokus på advokatbranchen, som har så vigtig en funktion for hele vores retssamfund,” sagde Søren Pape Poulsen.

Branche i forandring

AdvokatWatch vil gøre læserne klogere på deres branche med uafhængig, kritisk og fair nyhedsjournalistik om strategi, resultater, karriere, tendenser, ledelse, talent, innovation, rammevilkår, konkurrence og meget andet.

”Advokaterne spiller en vigtig rolle overalt i erhvervslivet. Det er en branche med indflydelsesrige og magtfulde aktører, og det er en branche, som fortjener et medie, der går tæt på, giver overblik og forholder sig konstruktivt og kritisk til de ting, der rører sig,” siger Signe Ferslev Pedersen, redaktør for AdvokatWatch.

”Vi går efter at have landets bedste dækning af advokatfirmaernes strategier, resultater, største projekter og konkurrencesituationen på markedet. Derudover vil vi have fokus på de mange spændende profiler, advokatbranchen omfatter,” siger Signe Ferslev Pedersen.

”Som alle andre brancher er advokatbranchen udsat for store forandringer netop nu. Digitalisering spiller selvfølgelig ind, virksomheder opruster i deres juridiske afdelinger, og nyuddannede og yngre jurister stiller helt andre krav til deres arbejdsliv end tidligere. Alt det skal advokatfirmaerne selvfølgelig forholde sig til, og vi vil på AdvokatWatch bidrage med overblik og den nødvendige viden, så branchens aktører kan træffe de rette beslutninger,” siger Signe Ferslev Pedersen.

Kritisk og fair erhvervsjournalistik

AdvokatWatch udgives af Watch Medier, der ejes af JP/Politikens Hus og i dag udgiver 10 online businessmedier. Alle sammen skabt ud fra den samme filosofi.

”Vores ambition er som altid at bringe uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik om de vigtigste brancher i dansk erhvervsliv. Skrevet af fagjournalister, der ikke laver andet end at skrive om deres branche og dermed hurtigt bliver eksperter på deres område,” siger Anders Heering, adm. direktør og chefredaktør for Watch Medier.

Ligesom de øvrige medier er AdvokatWatch abonnementsfinansieret.

”Kvalitetsjournalistik kræver investeringer, og derfor kræver det abonnement at tilgå alt vores indhold. Så længe, vi tilbyder et unikt og relevant produkt, vil læserne gerne betale for det – det er så vores opgave at levere det. Hver eneste dag,” siger Anders Heering.

Ud over AdvokatWatch udgiver Watch Medier søstermedierne AMWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch.

LÆS MERE OM ADVOKATWATCH HER

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier