AdvokatWatch

Forsvarer i Britta Nielsen-sag melder Bagmandspolitiet til klagemyndighed

Sagen mod Britta Nielsens børn tager en ny drejning, efter forsvarsadvokat har meldt Bagmandspolitiet til Den Uafhængige Politiklagemyndighed for ulovlige aflytninger.

Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet, SØIK, er blevet meldt til Den Uafhængige Politiklagemyndighed, DUP. | Foto: Lars Krabbe

Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet, SØIK, bedre kendt som Bagmandspolitiet, har lavet ulovlige aflytninger, mener forsvarerne i sagen mod Britta Nielsens børn, skriver Ekstra Bladet.

Sagen er blevet meldt til Den Uafhængige Politiklagemyndighed, DUP, efter SØIK er kommet med en redegørelse for, hvorfor en række aflytninger mellem Britta Nielsens børn og deres respektive forsvarsadvokater er blevet gemt, når reglerne foreskriver, at optagelser skulle have været slettet med det samme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier