AdvokatWatch

Kritik af DR-dokumentar: "Promoverer Kammeradvokaten som samfundshelten på den hvide hest"

En advokat, journalist og politisk konsulent stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor Advokatfirmaet Poul Schmith/Kammeradvokaten skal have så høj eksponering i DR-dokumentaren "Pengejægerne", skriver Berlingske.

Programmerne var et forsøg på at give offentligheden et indblik i arbejdsprocesserne ved behandlingen af konkursboer, lyder det ifølge Berlingske fra Kammeradvokatens bestyelsesformand Boris Frederiksen. | Foto: Torben Stroyer/ERH

Det er faldet flere profiler – blandet andet fra advokatbranchen og medieverdenen – for brystet, at DR giver Advokatfirmaet Poul Schmith, bedre kendt som Kammeradvokaten, "høj eksponering" i dokumentaren "Pengejægerne", der omhandler jagten på at udrydde selskabssvindel. Det skriver Berlingske.

"Hvordan er det med kildekritikken, når DR flytter ind i Kammeradvokatens lokaler og derfra producerer en længere udsendelsesrække, der i den bedste sendetid promoverer Kammeradvokaten som samfundshelten på den hvide hest," spørger advokat Allan Ohms, som er partner i Forum Advokater og medstifter af brancheforeningen Danske Advokater, i et interview med Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier