AdvokatWatch

Advokat: Retsopgør mod sparekassetop tegner til nyt nederlag for Finansiel Stabilitet

Den tidligere ledelse, revision og bestyrelse i den nu hedengangne Løkken Sparekasse får fredag svar på, om der skal betales erstatning på i alt 275 mio. kr. Advokat tvivler på, at udfaldet bliver væsentligt anderledes end i andre afgjorte banksager.

Foto: Jan Hjortshøj/Hjortshøj Jan/Ritzau Scanpix

Da den lille nordjyske sparekasse Løkken Sparekasse i marts 2009 blev overtaget af det statslige skraldespandsselskab for nødlidende banker, Finansiel Stabilitet, var det med et stort tab til garanterne til følge.

Ligesom mange andre krakkede banker var det en for stor appetit på et bugnende ejendomsmarked og et uheldigt bekendtskab med nogle af denne sektors spekulanter, der sendte banken udover kanten. I 2010 blev der rejst et samlet erstatningskrav mod syv medlemmer af ledelse, bestyrelse og revision på 275 mio. kr. Det er denne sag, Vestre Landsret i Viborg afsiger dom over fredag d. 28. februar kl. 10.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier