AdvokatWatch

Kammeradvokaten afviser kompensation efter ombrust udbudskoks

De værfter, der er blevet økonomisk ramt af Kammeradvokatens fejl i udbuddet af ombygningen af de skandaleramte miljøskibe, må skyde en hvid pind efter kompensation, mener Kammeradvokaten.

Udbuddet af ombygningen af miljøskibene Sif og Frigg skal gå om på grund af en fejl i det udbudsmateriale, Kammeradvokaten har lavet for Miljøstyrelsen. | Foto: Ernst van Norde

Advokatfirmaet Poul Schmith, bedre kendt som Kammeradvokaten, har begået en klokkeklar fejl i udbudsmaterialet i forbindelse med ombygningen af miljøskibene Sif og Frigg. Men Kammeradvokaten afviser, at de berørte værfter har ret til kompensation, skriver branchemediet Søfart.

Flere medier kunne i sidste uge fortælle, at udbuddet af ombygningen af miljøskibene Sif og Frigg skal gå om på grund af en fejl i det udbudsmateriale, Kammeradvokaten har lavet for Miljøstyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier