AdvokatWatch

Roskilde tager Bech-Bruun til nåde efter udbyttesag

Bech-Bruun kan igen byde ind på opgaver for Roskilde Kommune, efter advokatfirmaet siden 2018 har været bandlyst på grund af sagen om mulig inhabilitet i forbindelse med undersøgelsen af udbytteskandalen i Skat.

Advokatfirmaet Bech Bruuns kontor i Frihavnen i København. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Byrådet i Roskilde Kommune har åbnet for, at Bech-Bruun igen kan blive hyret til nye opgaver for kommunen, efter advokatfirmaet har været udelukket siden efteråret 2018, skriver Dagbladet Roskilde.

Dengang kom det frem, at Bech-Bruun muligvis havde været inhabil i sin undersøgelse af Skats udbetaling af refusion af udbytteskat, fordi advokatfirmaet samtidig havde rådgivet nogle af de udenlandske virksomheder, som havde været indblandet i svindlen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier