AdvokatWatch

Østre Landsret har talt: Topadvokater får nedsat straf i profileret sag

To tidligere topadvokater slipper med en mildere dom i den profilerede sag om svindel med Copydan-penge. Det har Østre Landsret afgjort.

Foto: Mads Claus Rasmussen//

De to tidligere advokater Susanne Fryland og Lars Halgreen slipper med billigere straffe. Susanne Fryland får nedsat sin dom fra 5 år og 6 måneders fængsel til 4 år og 6 måneders fængsel, mens Lars Halgreens dom nedsættes fra 9 måneders betinget fængsel til 6 måneders betinget fængsel.

Sådan lyder Østre Landsrets dom i ankesagerne mod de to tidligere advokater, Susanne Fryland og Lars Halgreen, der udgjorde to tredjedele af partnerkredsen bag Johan Schlüter Advokatfirma.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier