AdvokatWatch

Ny forsvarer i Schlüter-sag: Fornuftigt at der kommer friske øjne på

Den tidligere partner i det fallerede Johan Schlüter Advokatfirma Lars Halgreen har sagt farvel til Morten Samuelsson som forsvarsadvokat. Til ankesagen i Østre Landsret har han nu allieret sig med to erfarne herrer, der blandt andet er kendt fra Atea, OW Bunker og Roskilde Bank. Vi har en god sag, siger den ene af advokaterne til AdvokatWatch. (Opdateret.)

Lars Halgreen har skiftet forsvarsadvokat til ankesagen i Østre Landsret, der begynder i oktober 2019. | Foto: Tegning Rasmus Sand Høyer

(Artikel opdateret kl. 17.10 med yderligere oplysninger.)

Når ankesagen mod den tidligere partner i det fallerede Johan Schlüter Advokatfirma, JSA, Lars Halgreen går i gang til oktober i Østre Landsret bliver det ikke med forsvarsadvokat Morten Samuelsson fra Mazanti-Andersen Korsø Jensen ved hans side som i byretten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier