AdvokatWatch

Advokat tyr til Højesteret efter kæmpe skattesmæk

Den danske advokat Jeffrey Galmond forsøger nu at få Højesteret til at tage sagen om en ekstra skatteregning på knap 200 mio. kr. op, som han onsdag tabte i Østre Landsret.

Højesteret | Foto: Jesper Mortensen

Byretten og landsretten har givet skattemyndighederne medhold i, at den danske advokat Jeffrey Galmond med bopæl i Schweiz skal betale 196 mio. kr. ekstra i skat og sagsomkostninger i forbindelse med en indtægt på en lille milliard tilbage i 2008.

Men ifølge hans advokat Morten Samuelsson vil Galmond have sagen prøvet ved Højesteret, skriver Børsen.

"Jeg har talt med Galmond, og der er ikke anden kommentar, end at vi søger om at anke sagen til Højesteret," oplyser Samuelsson i et mailsvar til Børsen.

Dansk advokat taber til Skat i sag om knap 200 mio. kr.  

Advokat får snarlig afklaring på potentielt skattesmæk på knap 200 mio. kr.

Dansk advokat er sigtet for skattefusk for 161 mio. kr.  

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier