AdvokatWatch

Bech-Bruun i milliardhandel: Det var næsten arbejde i døgndrift

Advokatfirmaet Bech-Bruun var rådgiver på en handel til 8,9 mia. kr. Det krævede koordinering mellem et kontor i Tokyo, New York og København.

Foto: Jens Dresling

Japanske Asahi Kasei Corporation har via et dansk datterselskab afgivet et købstilbud på medicinalselskabet Veloxis. Købstilbuddet løber op i en samlet pris på 8,9 milliarder kroner.

Mens Plesner var hyret ind for at rådgive Veloxis, havde det japanske firma allieret sig med Bech-Bruun som rådgiver, oplyser det danske advokatkontor i en nyhed på sin hjemmeside.

Foruden Bech-Bruun blev Asahi Kasei, der har hovedkontor i Tokyo, rådgivet af Morgan Lewis & Bocknius i New York og en amerikansk investeringsrådgiver.

"Med Danmark næsten i midten af en tidsforskel på 14 timer og 10 timer mellem Tokyo og New York har det i den sidste heksiske fase fordret arbejde næsten i døgndrift," skriver Bech-Bruun i nyheden.

Partnerne Steen Jensen og Jacob Hjortshøj, der begge er specialiseret inden for selskabsret og M&A, har været Bech-Bruuns primus motor i handlen.

Både Lundbeckfonden og Novo Nordisk Fondens investeringsselskab, Novo Holdings, der til sammen sidder på mere end 80 pct. af aktierne i selskabet, har accepteret tilbuddet, ligesom den øvrige bestyrelse anbefaler aktionærerne at acceptere tilbuddet.

Bech-Bruun hyret til at vurdere kommunes handlinger

Bech-Bruun rådgiver ved børsnotering af biotekselskab 

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier