AdvokatWatch

Bech-Bruun i milliardhandel: Det var næsten arbejde i døgndrift

Advokatfirmaet Bech-Bruun var rådgiver på en handel til 8,9 mia. kr. Det krævede koordinering mellem et kontor i Tokyo, New York og København.

Foto: Jens Dresling

Japanske Asahi Kasei Corporation har via et dansk datterselskab afgivet et købstilbud på medicinalselskabet Veloxis. Købstilbuddet løber op i en samlet pris på 8,9 milliarder kroner.

Mens Plesner var hyret ind for at rådgive Veloxis, havde det japanske firma allieret sig med Bech-Bruun som rådgiver, oplyser det danske advokatkontor i en nyhed på sin hjemmeside.

Foruden Bech-Bruun blev Asahi Kasei, der har hovedkontor i Tokyo, rådgivet af Morgan Lewis & Bocknius i New York og en amerikansk investeringsrådgiver.

"Med Danmark næsten i midten af en tidsforskel på 14 timer og 10 timer mellem Tokyo og New York har det i den sidste heksiske fase fordret arbejde næsten i døgndrift," skriver Bech-Bruun i nyheden.

Partnerne Steen Jensen og Jacob Hjortshøj, der begge er specialiseret inden for selskabsret og M&A, har været Bech-Bruuns primus motor i handlen.

Både Lundbeckfonden og Novo Nordisk Fondens investeringsselskab, Novo Holdings, der til sammen sidder på mere end 80 pct. af aktierne i selskabet, har accepteret tilbuddet, ligesom den øvrige bestyrelse anbefaler aktionærerne at acceptere tilbuddet.

Bech-Bruun hyret til at vurdere kommunes handlinger

Bech-Bruun rådgiver ved børsnotering af biotekselskab 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier