AdvokatWatch

Bech-Bruun rådgiver ved børsnotering af biotekselskab

Et juridisk hold blandt andet bestående af den mangeårige Bech-Bruun-partner Steen Jensen har rådgivet et bankkonsortium, der har hjulpet biotekselskabet Genmab med at hente milliarder på den amerikanske Nasdaq-børs.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Bech-Bruun har bistået et bankkonsortium, der har hjulpet biotekselskabet Genmab med at hente 3,87 mia. kr. på den amerikanske børs Nasdaq Global Select Market i New York. Det oplyser advokatfirmaet i en nyhed på sin hjemmeside.

Bankkonsortiet blev ledet af Bank of America Merrill Lynch, Morgan Stanley og Jefferies. Det danske juridiske hold har blandt andet bestået af partnerne Steen Jensen, der har været en del af Bech-Bruun siden 1987, David Moalem og Martin Allan Christensen. Advokaterne er specialiserede inden for børsret, kapitalmarkedsforhold, M&A og selskabsret.

Genmab besluttede at sende sine såkaldte American Depositary Shares, ADS'er, på børsen for at nå ud til yderligere amerikanske investorer. Biotekselskabets kommercielle partnere består blandt andet af en række globale farmavirksomheder med store, amerikanske investorer i ryggen, fremgår det af nyheden.

ADS'er er værdipapirer, som sælges i USA og repræsenterer aktier i et selskab noteret uden for landet. I Genmabs tilfælde dækker en ADS en tiendedel af en aktie i selskabet.

Det danske advokatfirma fulgte i september 2018 med storkunden Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) til New York og etablerede kontor i den amerikanske storby.

Njord Law Firm i front for erstatningskrav på 11,8 mia. kr. mod Novo Nordisk

Moalem Weitemeyer Bendtsen og Plesner bistår i milliardhandel med sundhedskoncern 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier