AdvokatWatch

Korruptions- og nazianklager koster advokat med fem bøder på cv'et sin titel

Trine Ødemotland er færdig som advokat efter at have beskyldt Advokatsamfundet for korruption, brud på internationale konventioner og have sammenlignet med nazisterne under anden verdenskrig. Advokatnævnet har tidligere givet hende fem bøder for at bryde god advokatskik. Nævnet tilsidesætter borgernes retssikkerhed, siger hun til AdvokatWatch.

Tidligere advokat Trine Ødemotland har i Advokatnævnet fået frataget retten til at kalde sig advokat. Ikke blot tidsbegrænset, men indtil videre.

En af de hidtil hårdeste kritikere mod Advokatsamfundet og dets disciplinære organ Advokatnævnet må ikke længere arbejde som advokat.

Det står klart, efter at Advokatnævnet 12. april har frakendt Trine Ødemotland advokattitlen, ikke blot i en tidsbegrænset periode, men indtil videre, hvilket er nævnets hårdeste sanktion. Frakendelsen sker efter, at Advokatrådet i juni sidste år og i januar i år indklagede hende for Advokatnævnet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier