AdvokatWatch

Advokat fortsætter angreb trods fire lussinger fra Advokatnævnet

Advokat Trine Ødemotland har fået store bøder i Advokatnævnet for gentagne brud på god advokatskik. Det danske system spænder ben for sagsbehandlingen, lyder det fra advokaten, der nu vil rette klager til udlandet.

Advokat Trine Ødemotland, der har fået store bøder i Advokatnævnet, vil rette klager over danske embedsmænd direkte til udlandet | Foto: Jusner Advokatfirma

Flere alvorlige hakker i tuden fra Advokatnævnet får ikke den københavnske advokat Trine Ødemotland til at indstille en række angreb på en advokat, en borgmester samt embedsmænd, som Ødemotland mener svigter deres opgave i børnesager.

Ødemotland varsler, at klager fremover vil blive rettet direkte til internationale instanser, da hun oplever, at det i Danmark ”ikke er strafbart at begå forbrydelserne, men det er strafbart at oplyse herom i sagsakter”.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier