AdvokatWatch

Horten har bistået med at få Tour de France til Danmark

Horten har i mere end tre år rådgivet det konsortium, der har kæmpet for at få Tour de France til Danmark. Advokatfirmaet har blandt andet rådgivet om "det retlige grundlag for kommunernes engagement i projektet," oplyser firmaet.

Ritzau Scanpix.

Onsdag blev det offentliggjort, at cykelløbet Tour de France i 2021 begynder i Danmark. Advokatfirmaet Horten sad med ved forhandlingsbordet, da kontrakten med det franske selskab A.S.O, der ejer rettighederne til Tour de France, skulle forhandles på plads. Det oplyser advokatfirmaet i en nyhed på sin hjemmeside.

Horten har i mere end tre år rådgivet det konsortium, der har kæmpet for at få Tour de France til Danmark, fremgår det. Det er ifølge advokathuset et partnerskab bestående af Erhvervsministeriet, Københavns Kommune samt kommunerne i Roskilde, Nyborg, Vejle og Sønderborg, der har skrevet kontrakt med selskabet bag Tour De France.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier