AdvokatWatch

Ministre er kølet af: "Vi vil fortsætte den gode dialog med Kammeradvokaten"

"Fortsat god dialog" skal lappe forholdet mellem Kammeradvokaten og skatteministeren, lyder det fra parterne efter et møde om statens aftale med Kammeradvokaten. Flere ministre har tidligere overvejet at sløjfe aftalen, der gav advokatkontoret ret til at have andre klienter end staten.

Skatteminister Karsten Lauritzen (V). | Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

Januarkulden har tilsyneladende været nyttig til at få nedkølet en ellers ophedet atmosfære mellem Kammeradvokaten og Skatteministeriet.

Før jul hed det sig, at skatteminister Karsten Lauritzen (V) var så utilfreds med, at statens foretrukne advokat, Kammeradvokaten, måtte melde pas på at bistå Skattestyrelsen i en stor sag, at ministeren overvejede at ændre statens aftale med Kammeradvokaten. Den blev indgået i 2014 og giver firmaet ret til at have andre klienter end staten. Advokatkontoret blev indkaldt til et møde med ministeren lige før jul, hvor sagen skulle drøftes. Konkret var det Kammeradvokatens bistand til kapitalfondsinvestoren Altor, der var problemet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier