AdvokatWatch

Kammeradvokaten tager til genmæle: Der er ikke tale om inhabilitet

Kammeradvokatens ledende partner repræsenterer den ledende partner hos Bruun & Hjejle i en sag ved Advokatnævnet i en situation, hvor de firmaer er modparter i retsopgøret efter OW Bunker. Det har mødt kritik fra en advokat fra Mazanti-Andersen Korsø Jensen. Men sagerne overlapper ikke, og det er derfor umuligt, at der kan være tale om en interessekonflikt, siger Kammeradvokaten til AdvokatWatch.

Kammeradvokatens managing partner Tomas Ilsøe Andersen. | Foto: PR

Beskyldninger om dobbeltroller og inhabilitet flyver gennem luften i advokatbranchen. Senest mandag, hvor Kammeradvokatens managing partner Tomas Ilsøe Andersen i Berlingske beskyldes for at have et habilitetsproblem. Bag kritikken står advokat John Korsø Jensen fra advokatfirmaet Mazanti-Andersen Korsø Jensen.

Tomas Ilsøe Andersen repræsenterer både kapitalfonden Altor og Bruun & Hjejles managing partner Karsten Kristoffersen, der på vegne af sine klienter heriblandt ATP, har lagt sag an mod det kollapsede oliehandelsselskab OW Bunker, virksomhedens banker og kapitalfonden Altor, som stod for at børsnotere OW Bunker lige før konkursen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier