AdvokatWatch

Kammeradvokaten tager til genmæle: Der er ikke tale om inhabilitet

Kammeradvokatens ledende partner repræsenterer den ledende partner hos Bruun & Hjejle i en sag ved Advokatnævnet i en situation, hvor de firmaer er modparter i retsopgøret efter OW Bunker. Det har mødt kritik fra en advokat fra Mazanti-Andersen Korsø Jensen. Men sagerne overlapper ikke, og det er derfor umuligt, at der kan være tale om en interessekonflikt, siger Kammeradvokaten til AdvokatWatch.

Kammeradvokatens managing partner Tomas Ilsøe Andersen. | Foto: PR

Beskyldninger om dobbeltroller og inhabilitet flyver gennem luften i advokatbranchen. Senest mandag, hvor Kammeradvokatens managing partner Tomas Ilsøe Andersen i Berlingske beskyldes for at have et habilitetsproblem. Bag kritikken står advokat John Korsø Jensen fra advokatfirmaet Mazanti-Andersen Korsø Jensen.

Tomas Ilsøe Andersen repræsenterer både kapitalfonden Altor og Bruun & Hjejles managing partner Karsten Kristoffersen, der på vegne af sine klienter heriblandt ATP, har lagt sag an mod det kollapsede oliehandelsselskab OW Bunker, virksomhedens banker og kapitalfonden Altor, som stod for at børsnotere OW Bunker lige før konkursen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier