AdvokatWatch

Politiet dropper internet-sag mod forsvarsadvokat

Fyns Politi har droppet en sag mod forsvarsadvokat Mette Grith Stage om brugen af en privat netværksforbindelse i Nyborg Fængsel sidste år.

Foto: Stage Advokatfirma PR

En efterforskning mod forsvarsadvokat Mette Grith Stage er nu blevet indstillet af Fyns Politi.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den kendte forsvarsadvokat blev i januar i år politianmeldt for at have sin private netværksforbindelse på sin computer tændt under et klientbesøg i Nyborg Fængsel i december 2017.

Advokater må dog kun bruge fængslet netværksforbindelse og computeren skal være slået over på "flytilstand."

Det fik efterfølgende Kriminalforsorgen til at indgive en politianmeldelse mod Mette Grith Stage, der altså nu er blevet droppet.

I brevet fra Fyns Politi til forsvarsadvokaten fremgår det, at senioranklager K. Ehlers Jørgensen ikke har fundet en rimelig formodning om, at Mette Grith Stage havde til hensigt at begå noget strafbart - og derfor er sagen nu lukket.

Overfor Ekstra Bladet udtrykker hun tilfredshed over, at efterforskningen nu er indstillet.

"Jeg er selvfølgelig ærekær og synes, at det bestemt ikke vil være klædeligt med en plet på min straffeattest. Det er naturligvis vigtigt, at forsvarsadvokater holder sig indenfor lovens grænser," siger Mette Grith Stage til Ekstra Bladet.

Kendt forsvarsadvokat politianmeldt for at bryde regel om internet 

Mette Grith Stage udskyder beslutning om advokatfuldmægtige

Nyudklækket forsvarsadvokat: "Jeg synes ikke, folk skal gå ud og skyde hinanden, men det er nødvendigt, at de får et forsvar"

Mette Grith Stage ser frem til mindre negativ omtale af forsvarsadvokater  

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier