AdvokatWatch

Nyudklækket forsvarsadvokat: "Jeg synes ikke, folk skal gå ud og skyde hinanden, men det er nødvendigt, at de får et forsvar"

26-årige Nicolai Berg kan nu kalde sig forsvarsadvokat i Danmarks største strafferetskontor. Flere gange har han allerede oplevet at skulle forsvare og forklare sit karrierevalg. Men det handler ikke om, at man bakker op om kriminalitet, lyder det fra den nye forsvarsadvokat.

Foto: Stage Advokatfirma PR

Fredag for to uger siden satte advokat Nicolai Berg sig ind i sin bil for at køre mod Civilstyrelsen i Viborg i et ærinde, der var for vigtigt til at overlade til postvæsnet.

For efter tre år som advokatfuldmægtig hos Stage Advokatfirma, var Nicolai Berg mere end klar til at få sin beskikkelse i hånden og komme ud af startboksen og ind i retssalene. Og det første retsmøde ventede allerede mandag, hvor beskikkelsen kom i hus fredag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier