AdvokatWatch

Forsvarere advarer: Ringe muligheder for fuldmægtige skaber mangel på forsvarsadvokater

Flere af landets forsvarsadvokater vil ikke længere have advokatfuldmægtige. Det sker, efter at de har etableret sig på mindre kontorer for at undgå at blive fanget i interessekonflikter. Konsekvensen kan være mangel på kvalificerede forsvarsadvokater om få år.

Forsvarsadvokat Jakob Lund Poulsen har ikke længere råd til at have advokatfuldmægtige. | Foto: Ritzau Scanpix/Andreas Beck

I takt med at flere forsvarsadvokater etablerer sig på mindre kontorer eller i enkeltmandsvirksomheder, er kravlegården for kommende forsvarsadvokater blevet væsentligt indskrænket.

AdvokatWatch har talt med flere forsvarsadvokater, der har truffet et valg om ikke at have fuldmægtige, simpelthen fordi der hverken er ressourcer rent mandskabsmæssigt eller økonomisk til det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier