AdvokatWatch

Christian Harlang om personlig konkurs: Det er som Putins Rusland at benytte den slags metoder

Den kontroversielle advokat Christian Harlang kan ikke længere arbejde som advokat, efter at han er blevet erklæret konkurs.

»Selvfølgelig er det dramatisk. Det er dramatisk at blive begæret konkurs. Det er ikke rimeligt,« siger Christian Harlang. | Foto: Torkil Andersen/Scanpix

Den kontroversielle advokat Christian Harlang beskylder den danske stat for at begå magtovergreb mod ham og anvende metoder, som minder om Putins regime i Rusland. Motivet er ifølge ham at forhindre ham i at afsløre råddenskaben i det danske statsapparat. Midlet er at erklære ham konkurs.

Sådan lyder hans reaktion, efter at skifteretten i Sø- og Handelsretten mandag tog ham under konkursbehandling. Når det sker for en advokat, mister han sin bestalling. Dermed kan Christian Harlang ikke længere fungere som advokat og føre sine sager.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier