AdvokatWatch

Harlangs hus ved havet skælver i fundamentet

I mere end 10 år har den kontroversielle advokat Christian Harlang og hans samleverske, Bente Meyer, kæmpet for at bo i en villa på kanten af Øresund i Nordsjælland. Kommunen mener, store dele af huset er ulovlige, og de må slet ikke bo der hele året. Igen har advokaten rodet sig ud i en sag, der kan ende med årtiers krig i retssale - denne gang risikerer han og samleversken også at blive smidt ud af hjemmet.

Advokat Christian Harlang har lagt sig ud med naboer og kommune på grund af sin bolig ved Øresund. | Foto: Torkil Andersen/Scanpix

Udsigten fra huset ud over Øresund sådan en dag i maj kan bedst beskrives som en sang af den slags, Danmarks Radios Pigekor ville synge for at hylde den danske sommer.

Solen skinner, vinden laver hvide toppe på Øresunds bølger. På den anden side af vandt ligger Sverige, hvor pigerne er lige så lyshårede, og smilene sådan en sommerdag lige så utvungne og sunde som på den danske side.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier