AdvokatWatch

PR-folk om Hortens Anna Mee-brøler: "Det her er skidt for tilliden"

Bommerter i sagen om tidligere borgmester i København Anna Mee Allerslev har sat Horten i et kritisk lys, og flere fejl kan svække kundernes tillid, lyder det fra PR- og brandingfirmaer. 

”Hvis ikke man er i stand til at levere på de områder, man selv beskriver som sine kernekompetencer (...) er det helt klart en udfordring,” siger Anne-Mette Højland, adm. direktør i IDna Group, om Hortens bommert i Anna Mee-sagen. | Foto: IDna Group

Flere fejl i sagen om tidligere beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev har givet advokatfirmaet Horten en forbrænding på kernekompetencerne og placeret firmaet i en sårbar situation, der i sidste ende kan påvirke kundernes tillid til firmaet.

Sådan lyder det fra PR- og branding-specialister, efter at Horten har måtte undskylde for hullet rådgivning af Københavns Kommune. Troværdigheden er stadig intakt, mener kommunikationsfolkene, men kommer der flere fejl, kan det få mærkbare konsekvenser for Horten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Jagt på insolvensadvokater når nye højder

Flere virksomheder går konkurs, og antallet af jobannoncer rettet mod advokater med speciale i insolvens og rekonstruktion har de seneste måneder været på rekordhøjt niveau.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier