AdvokatWatch

Advokat dropper fuldmægtige efter bøde for Facebook-kommentarer: "Jeg føler mig klemt"

Advokatnævnet har givet advokat Birgitte Wessel Knaack en bøde for Facebook-kommentarer, en fuldmægtig har skrevet i sin fritid. Det er helt urimeligt, mener Knaack, der nu dropper at have fuldmægtige.

"Når jeg har en fuldmægtig, skal jeg så også til at kontrollere, om hun klæder sig anstændigt, når hun går ud i weekenden?,” spørger advokat Birgitte Wessel Knaack. | Foto: Birgitte Wessel Knaack

En sag om ytringer på Facebook har kostet så mange kræfter og så meget frustration for advokat Birgitte Wessel Knaack, at hun har besluttet ikke længere at have advokatfuldmægtige ansat.

I en netop afgjort Advokatnævnssag har Birgitte Wessel Knaack fået en bøde på 40.000 kr., fordi en advokatfuldmægtig fra Knaacks kontor på Facebook havde kommenteret en hestehandel, firmaet havde været involveret i. Birgitte Wessel Knack mener, Advokatnævnets kendelse markerer et niveau af ansvar, man som advokat har over for en fuldmægtig, der er langt ud over det rimelige.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Jagt på insolvensadvokater når nye højder

Flere virksomheder går konkurs, og antallet af jobannoncer rettet mod advokater med speciale i insolvens og rekonstruktion har de seneste måneder været på rekordhøjt niveau.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier