AdvokatWatch

Klienter møder op i det forkerte firma: Navneoverlap skaber forvirring for Gangsted-advokater

Efter en partner-skilsmisse sidste år findes der nu to ejendoms-specialiserede advokatfirmaer med navnet Gangsted. Det skaber forvirring hos kunderne.

"Forvekslingsrisikoen er voldsom. Og vi oplever løbende, at folk ikke kan finde ud af, hvem der er Gangsted, og hvem der er Gangsted-Rasmussen," siger Christian Gangsted-Rasmussen om de to firmaers navneoverlap | Foto: Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen

De to advokatvirksomheder Gangsted Advokatfirma og Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen mærker nu kedelige eftervirkninger af, at ejerne, efter at være gået hvert til sit sidste år, valgte at fortsatte med meget enslydende navne.

Navneoverlappet skaber misforståelser, hvor kunder møder op hos det forkerte firma eller forsøger at få fat i advokater det forkerte sted, og begge firmaer efterlyser en klarere adskillelse, dog uden at være enige om hvordan.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier