AdvokatWatch

Far og søn tager kampen op mod de store advokatfirmaer i Syddanmark

Efter 20 år er Christian Bonnesen vendt hjem til Odense og vil sammen med sin far sætte turbo på familiens advokatfirma, der skal stjæle syddanske klienter fra de store advokatkontorer. 

Efter syv år hos Mazanti-Andersen Korsø Jensen i København er Christian Bonnesen vendt hjem til Odense og vil have familiefirmaet Bonnesen Advokater til at vokse. | Foto: Bonnesen Advokater

Ved en præsentation i mandags blev den hastigt voksende medarbejderstab hos Bonnesen Advokater i Odense mødt af et klassisk symfoniorkester, der lagde et harmonisk, musikalsk bagtæppe, mens en rockguitarist fyrede højpotente soloer ud over forsamlingen. Det umage mix var valgt for at markere den forandring, to generationer af Bonnesen advokatfamilien er i færd med, og som skal gøre advokatfirmaet til et fuldblods alternativ til de største danske advokatkontorer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier