AdvokatWatch

Far og søn tager kampen op mod de store advokatfirmaer i Syddanmark

Efter 20 år er Christian Bonnesen vendt hjem til Odense og vil sammen med sin far sætte turbo på familiens advokatfirma, der skal stjæle syddanske klienter fra de store advokatkontorer. 

Efter syv år hos Mazanti-Andersen Korsø Jensen i København er Christian Bonnesen vendt hjem til Odense og vil have familiefirmaet Bonnesen Advokater til at vokse. | Foto: Bonnesen Advokater

Ved en præsentation i mandags blev den hastigt voksende medarbejderstab hos Bonnesen Advokater i Odense mødt af et klassisk symfoniorkester, der lagde et harmonisk, musikalsk bagtæppe, mens en rockguitarist fyrede højpotente soloer ud over forsamlingen. Det umage mix var valgt for at markere den forandring, to generationer af Bonnesen advokatfamilien er i færd med, og som skal gøre advokatfirmaet til et fuldblods alternativ til de største danske advokatkontorer.

”Det er symbolet på et kontor, hvor 1+1 bliver til 3, hvis vi spiller i samspil. Men også det med, at symfoniorkesteret sidder i stiveste puds med deres traditionelle instrumenter, og så har vi det moderne islæt med rockguitaristen, der sidder i forgrunden. Det er for at synliggøre over for vores medarbejdere, at vi gerne vil lave en moderne arbejdsplads, hvor vi integrerer alle folk og sørger for, at alle får kærligheden for projektet,” siger Christian Bonnesen, partner i Bonnesen Advokater og søn af stifter Jørn Bonnesen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Jagt på insolvensadvokater når nye højder

Flere virksomheder går konkurs, og antallet af jobannoncer rettet mod advokater med speciale i insolvens og rekonstruktion har de seneste måneder været på rekordhøjt niveau.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier