AdvokatWatch

Schlüter, Fryland og Halgreen for retten: Her er anklagepunkterne

Tirsdag starter den højst spektakulære sag mod tre tidligere topadvokater i det nu hedengange Johan Schlüter Advokatfirma, hvor de er under anklager for at have svindlet for mere end 200 mio. kr. Trekløveret risikerer fængselsstraffe.

Foto: Ritzau Scanpix/Simon Læssøe

I dag tirsdag starter den nok mest spektakulære sag, der har ramt den danske advokatbranche. Tre tidligere topadvokater er på anklagebænken for at have svindlet for over 200 mio. kr. gennem Johan Schlüter Advokatfirma, der gik konkurs tilbage i 2015.

Når det første retsmøde starter om kort tid i retssal 41 i Københavns Byret, vil det formentlig være første gang i flere år, at de tidligere partnere og nu anklagede trekløver Johan Schlüter, Lars Halgreen og Susanne Fryland opholder sig i samme rum – og man skal nok ikke forvente, at gensynsglæden er synderlig stor.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier