AdvokatWatch

Kromann Reumert tager vandslagsmål til Højesteret

Kammeradvokaten og Kromann Reumert kommer til at tørne sammen i Højesteret i sagen om skat på vand, der er blevet kaldt Danmarkshistoriens største skattesag. Det sker, efter de danske vandværker ført an af Kromann Reumert har valgt at anke en afgørelse fra landsretten.

Foto: Ritzau Scanpix/Nikolai Linares

Det endelige punktum i et opgør, der er blevet kaldt Danmarkshistoriens største skattesag, er endnu ikke sat. Det står klart, efter at Kromann Reumert, der repræsenterer interesseorganisationen Danva (Dansk Vand- og Spildevandsforening) og Danske Vandværker, har valgt at anke en afgørelse fra Østre Landsret af den 16. januar 2018.

På den anden side står Skatteministeriet med Kammeradvokaten i ryggen, som i første omgang fik medhold i sagerne om skat på vand. Ifølge Danva ville den første afgørelse betyde, at Skat kunne inddrive 36 mia. kr. ekstra i vandskat.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier