AdvokatWatch

Søren Pape Poulsens samlever taget for spirituskørsel

Søren Pape Poulsens samlever må tage sin straf efter at have kørt spirituskørsel, siger justitsministeren.

Foto: Ritzau Scanpix/Tariq Mikkel Khan.

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) skriver på Facebook, at hans samlever i nat kørte spirituskørsel. Hans promille blev målt til 1,25 ifølge Pape.

"Min samlever har i nat kørt spirituskørsel (målt til 1,25 promille). Der skal ikke herske tvivl om, at det er en meget alvorlig sag, som jeg er inderligt ked af," skriver Søren Pape Poulsen.

"Spirituskørsel kan ikke forsvares og kan have meget store konsekvenser. Nu må min samlever tage sin straf ligesom alle andre. Min holdning til lov og orden er den samme i dag som i går," skriver justitsministeren.

Joshua Medina Vasquez' spirituskørsel skete ifølge Ekstra Bladet natten til fredag i Midt- og Vestjyllands Politikreds. Ifølge avisen var Søren Pape Poulsen ikke med i bilen, da han befandt sig i København.

Minister om ændringer for forsvarsadvokater: Det kommer til at skabe debat

Gorrissen-formand om kritik i pressen: ”Det er skadeligt for vores image” 

 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier