AdvokatWatch

Minister om ændringer for forsvarsadvokater: Det kommer til at skabe debat

Justistminister Søren Pape Poulsen (K) er i øjeblikket ved at gennemgå resultaterne af en undersøgelse om de danske forsvarsadvokater. Udspillet kommer ifølge ministeren ”meget snart," og det kommer til at vække debat, lyder det fra Pape Poulsen.

Foto: Ritzau Scanpix/Tariq Mikkel Khan.

Landets justitsminister Søren Pape Poulsen (K) er i øjeblikket ved at gennemgå resultaterne af en undersøgelse om de danske forsvarsadvokater. Det fortæller ministeren til AdvokatWatch.

”Det, jeg fokuserer på lige nu, er forsvarsadvokaterne, og de udfordringer vi tydeligt har set, der har været. Vi kigger nærmere på det og forholder os til det inden for kort fremtid,” siger Søren Pape Poulsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier